Logistikkfaget

Ukategorisert

Logistikkfaget

Prios Kompetanse starter i uke 38 opp kurs innen logistikkfaget. Klassen møtes til fastsatte tider i vår nettløsning, slik at du kan delta på undervisningen LIVE fra der du ønsker. Kurse skal forberede og kvalifisere deg teoretisk for å avlegge teorieksamen innen logostikkfaget. Undervisningen gjennomføres av dyktige lærere som er vant til å jobbe med voksne og tilpasse innholdet i undervisningen i forhold til dette. Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og du får 4 tidligere eksamensoppgaver å gjennomføre underveis med individuell veiledning.

Eksamen gjennomføre som privatisteksamen i mai 2019. All oppmelding til eksamen skal skje via internett: www.privatistweb.no mellom 15. januar og 1. februar 2019.

Logistikkfaget

Logistikkfaget skal legge grunnlag for logistikkoperatørens yrkesutøvelse innen lagring og interntransport av varer og gods, sikring av last og klargjøring for forsendelse. Faget skal fremme kompetanse til å ivareta miljøvennlig og sikker transport av varer og gods i samsvar med nasjonalt og internasjonalt regelverk og bransjens krav til lønnsom og effektiv drift.