Salgsfaget

Ukategorisert

Prios Kompetanse starter i uke 38 opp kurs innen salgsfaget. Klassen møtes til fastsatte tider i vår nettløsning, slik at du kan delta på undervisningen LIVE fra der du ønsker. Kurset skal forberede og kvalifisere deg teoretisk for å avlegge teorieksamen innen salgsfaget. Undervisningen gjennomføres av dyktige lærere som er vant til å jobbe med voksne og tilpasser innholdet i undervisningen i forhold til dette. Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og du for 4 tidligere eksamensoppgaver å gjennomføre underveis med individuell veiledning.

Eksamen gjennomføres som privatisteksamen i desember 2018. All oppmelding til eksamen skal skje via internett: www.privatistweb.no mellom 15. januar og 1. februar 2019.

 

Salgsfaget

Endringer i forbruk og etterspørsel kraver kompetanse om produkter og markedsføring. Salgsfaget skal bedra til yrkeskompetanse som gjør at du er i stand til å håndtere endringer og sikre lønnsom drift av virksomheten. Opplæringen skal bidra til kompetanse om kundebehandling, salg og markedsføring av produkter, salgsmetoder, regelverk og bransjens rammebetingelser og etiske normer. Opplæringen skal framme kompetansen om hvordan regelverk for helse, miljø og sikkerhet og internkontroll kan påvirke driften av virksomheten. Videre skal opplæringen framme lærlingens evne til å skriftlig og muntlig kommunikasjon og samhandling med ulike kundegrupper.

Mer informasjon og påmelding på E-post: post@prios.no