Yrkessjåførfaget

Ukategorisert

Prios Kompetanse starter i uke 8 opp kurs innen yrkessjåførfaget. Kurset skal forberede og kvalifisere deg teoretisk for å avlegge teorieksamen innen yrkessjåførfaget. Undervisningen gjennomføres av dyktige lærere som er vant til å jobbe med voksne og tilpasser innholdet i undervisningen i forhold til dette. Vi legger eksamenforberedende undervisning i slutten av kursperioden og du får 4 tidligere eksamensoppgaver å gjennomføre underveis med individuell veiledning.

Eksamen gjennomføres som privatisteksamen i desember 2018. all oppmelding til eksamen skal skje via internett: www.privatistweb.no mellom 15. september og 1. oktober 2018.

 

Yrkessjåfør

Har du praktisk erfaring fra transportbransjen, men mangler formell kompetanse?

Yrkessjåførfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen transport av personer og varer. Faget skal bidra til yrkeskompetanse som omfatter effektive, sikre, miljøvennlige og lønnsomme transporttjenester. Videre skal faget bidra til å utvikle yrkessjåfører som kan håndtere et mangfoldig og krevende trafikkbilde under skiftende vei- og føreforhold.

 

Mer informasjon og påmelding på E-post: post@prios.no