Formelle regler knyttet til styrets arbeid 2018

Ukategorisert

Prios Kompetanse starter opp kurs den 7. mars i formelle krav til styrets arbeid. Aksjeloven sine regler knyttet til styrets arbeid blir gjennomgått.  Disse reglene er gjeldende også for andre styreposisjoner i lag – organisasjoner og selskaper.

Kurset passer for potensielle styremedlemmer, daglig leder og dere som er i styreposisjoner i dag.  Det er aksjeloven sine regler som benyttes og det gis tilgang på maler og arbeidsdokumenter under kurset.

Klassen møtes kl. 1200 – 1630 i våre lokaler i Jæktskippergata 8 i Steinkjer eller i vår nettløsning, slik at du kan delta på undervisningen LIVE fra der du ønsker.

Oppgavene til styret og daglig leder sitt ansvar er beskrevet i lovverket.

Dette er de formelle krav, som vi må forholde oss til i arbeidet i styret.

I forhold til banker, investorer, eiere og andre eksterne miljøer som organisasjonen forholder seg, vil styrets sammensetning og kompetanse være en viktig faktor ved bedømmelsen av selskapet.

Styrekortet® er en dokumentasjon ovenfor disse på at styret og daglig leder har den nødvendige kompetanse til å drive virksomheten på en forsvarlig måte og synliggjøre at organisasjonen har et team som er velfungerende.

Kursholder: Siviløkonom og revisor Bjørn Bratt

Kursdato: 7. mars klokka 1200 – 1630

Sted: Jæktskippergata 8, Steinkjer og på nett.

Påmelding: For påmelding ta kontakt her http://prios.no/kontakt/